Nederlands: Aanpassen

O3Spaces Workplace repository in het kort

  • Overal toegang tot documenten in de Cloud.
  • Documenten laten nakijken of goedkeuren.
  • Documenten (uit de Cloud) direct bewerken in Office.
  • Documenten delen met collega's of externen.

 

Documentbeheer & Samenwerken

Gebruiksvriendelijke functionaliteit voor documentbeheer en samenwerken.

De O3Spaces Composer repository biedt praktische functionaliteit waarmee functies voor documentbeheer en samenwerken naadloos geïntegreerd worden op uw werkplek. Of u nu de voorkeur heeft voor toegang via de browser, directe Office integratie of bureaubladtoegang, de repository biedt meerdere ingangen tot uw documenten-opslag, zodat u altijd en overal van de voordelen van een documentbeheersysteem kunt profiteren.

Zoeken wordt vinden

Rijke zoekfunctionaliteit voor het inhoudelijk doorzoeken van documenten.

De O3Spaces Composer repository biedt rijke zoekfunctionaliteit voor het inhoudelijk doorzoeken van documenten, opmerkingen, discussies, etc. Daarnaast is er unieke labelingfunctionaliteit beschikbaar, waarmee het vinden van informatie nog eenvoudiger wordt.

Workplace maakt het mogelijk om zoeken op labels, inhoud en andere criteria effectief te combineren, zodat u direct vindt wat u zoekt en niet hoeft te zoeken in de zoekresultaten.

BPM & Workflow

Een geïntegreerde workflow-engine.

De O3Spaces Composer repository biedt een geïntegreerde Workflow-engine waarmee workflows en processen kunnen worden ondersteund en geautomatiseerd. U kunt bijvoorbeeld snel en gemakkelijk een document laten controleren door een collega of eenvoudig een akkoord vragen.

De repository ondersteunt de BPMN 2.0 specificatie voor procesmodellering en biedt grafische modelleer gereedschappen. Medewerkers nemen deel aan processen middels taaktoewijzing en e-mail- en formuliergebaseerde procesinteractie. De regelgebaseerde proceslogica draagt zorg voor de afhandeling van geautomatiseerde processtappen.

Meer functies

Een overzicht van overige O3Spaces repository functionaliteit.

Meer functies van de O3Spaces Composer repository.