Nederlands: Aanpassen

De belangrijkste functies van O3Spaces Composer

Slimmer werken, tijd besparen

 


 

Foutloze correspondentie

Wilt u snel foutloze offertes samenstellen?
In plaats van keer op keer teksten uit oude offertes te kopiëren en plakken, met alle bijbehorende inspanningen en kans op fouten, kunt u met O3Spaces Composer standaard teksten en voorwaarden eenvoudig invoegen, waarbij u verzekerd bent van de juiste actuele versies.
 

Hergebruik

Heeft u behoefte aan standaardisatie en hergebruik van teksten en logica?
Met O3Spaces Composer creëert u eenvoudig een bibliotheek van standaard teksten, stijlelementen, databronnen en documenttypen. U verkrijgt hiermee een centrale plek waar u al deze zaken effectief beheert en van waaruit automatisch altijd de laatste versie van deze bouwblokken wordt gebruikt in uw correspondentie.
 

Peer review

U wilt uw conceptdocument laten reviewen door een collega?
Met O3Spaces Composer automatiseert u eenvoudig en intuïtief uw review-workflows als integraal onderdeel van u documentcreatieproces. In het kader van uw ISO-certificering of compliance-eisen heeft u een krachtig gereedschap in handen.
 

Goedkeuring

Wilt u volledige controle over uitgaande correspondentie?
O3Spaces Composer stelt u in staat om, eventueel afhankelijk van het documenttype, een verplichte stap ter goedkeuring van uitgaande correspondentie integraal op te nemen in het documentcompositieproces.
 

Mobiel

Is mobiele toegang tot documentcreatie, concepten en gerelateerde taken voor u essentieel?
Met O3Spaces Composer kunt u op uw mobiele device (iPad) documenten samenstellen, bekijken, bewerken, reviewen of goedkeuren.
 

Huisstijl

Moet elk document dat uw organisatie verlaat corresponderen met uw huisstijl?
O3Spaces Composer zorgt ervoor dat al uw documenten gebaseerd zijn op de actuele en centraal beheerde huisstijl.
 

Integratie

U wilt uw bestaande business-software uitbreiden met documentcompositie en output-management-functies?
O3Spaces Composer is in staat om op basis van moderne industriestandaarden te koppelen met een breed scala aan bedrijfsapplicaties en deze te verrijken met documentcompositie. U realiseert significante verbeteringen, zonder eerdere investeringen te niet te doen.