Nederlands: Aanpassen

O3Spaces Composer in het kort

  • Nieuwe documenten maken via een gebruiksvriendelijke wizard. Vanuit de Cloud overal toegankelijk.
  • Nieuwe documenten eerst laten nakijken of goedkeuren voordat ze gepubliceerd of verstuurd worden.
  • Herbruikbare tekstblokken en klantgegevens die altijd actueel zijn.
  • Werken vanuit Office of van vanuit uw bestaande CRM-applicatie.

 

Belangrijkste Composer functies

Slimmer werken, tijd besparen

In een paar eenvoudige stappen hoogwaardige documenten samenstellen.

Meer lezen...

Documentcompositie

Snel, effectief foutloze documenten samenstellen.

O3Spaces Composer stelt u in staat om in een paar eenvoudige stappen hoogwaardige documenten samen te stellen. U creëert uw documenten sneller en met minder fouten. U hergebruikt teksten en documentbouwstenen voor optimale efficiency.

Als integraal onderdeel van het samenstellen van documenten in O3Spaces Composer, kunnen concept-documenten automatisch ter controle/acceptatie naar de bevoegde personen worden geleid, alvorens naar het doelsysteem of de klant verstuurd te worden.
Met O3Spaces voorkomt u kostbare ‘copy-paste’ fouten en wordt u niet langer geconfronteerd met documenten waarin nog namen of gegevens van een vorige casus voorkomen, of waarin die ene belangrijke clausule ontbreekt.

Al uw uitgaande stukken zijn automatisch opgemaakt in uw huisstijl en bevatten te allen tijde correcte adresinformatie, bankgegevens, voorwaarden etc.

Concepten

Maak gebruik van concepten.

Met O3Spaces Composer stelt u documenten samen die automatisch in uw persoonlijke concepten-map worden opgeslagen. Vanuit uw concepten-map vraagt u eenvoudig om een review door een collega, of verzorgt u de publicatie van het document naar de bedoelde eindbestemming.

Beoordelen & Goedkeuren

Laat collega's uw concepten beoordelen of goedkeuren voordat ze verstuurd worden.

Met O3Spaces Composer automatiseert u eenvoudig en intuïtief uw review-workflows als integraal onderdeel van uw documentcreatieproces. In het kader van uw ISO-certificering of compliance-eisen heeft u een krachtig gereedschap in handen.

O3Spaces Composer stelt u tevens in staat om, eventueel afhankelijk van het documenttype, een verplichte stap ter goedkeuring van uitgaande correspondentie integraal op te nemen in het documentcompositieproces.

Connectiviteit

Koppel met andere applicaties.

O3Spaces Composer is in staat om op basis van industriestandaarden te koppelen met een breed scala aan bedrijfsapplicaties en deze te verrijken met documentcompositie. U realiseert significante verbeteringen, zonder eerdere investeringen teniet te doen.

  • Haal het meeste uit uw bestaande IT-systemen en verrijk ze met documentcompositie.
  • Benut bestaande gegevens in uw bestaande documentarchieven.
  • Adapters zijn beschikbaar voor o.a.: SAP, SO, Salesforce, SugarCRM, Microsoft Dynamics CRM, Sage, Exact, Afas, O3Spaces Workplace, Microsoft Sharepoint, EMC Documentum, Alfresco, Hyland, SAP, Baan, Verseon, Decos, en nog veel meer.